ZDRAV NAČIN ŽIVOTA - OPUSTITE SE

Opuštanje, stalno dobro raspoloženje ... ili stres?
Iako stres danas očito pobjeđuje, možemo se boriti protiv toga!
Kako?

Najbolje je izbjegavati stresne situacije.

 

Čak i ako danas ne možete izbjeći stres, važno je ne odustati i braniti se: promijenite svoje loše navike i stereotipe razmišljanja, svoj stav (pogledajte čašu polupunu, a ne napola praznu), pridržavajte se dijeta, budite optimist, naučite pravilno disati, dovoljno se odmarati, spavati, imati hobije, prijatelje, pronaći nešto za sebe, kako biste se smirili, bilo da je to joga, masaža ili šetnja u prirodi. Naravno da možemo iskoristiti blagotvorne učinke dodataka prehrani na našu psihu i otpornost na stres.

Stres je sastavni dio našeg života. Teško ga se riješiti i izbjeći, jer ima mnogo lica. Suvremeni čovjek živi u stalnom stresu, ne samo emocionalnom, već i kemijskom, oksidacijskom ili genotoksičnom. To su nepredvidivi i nepoželjni nuspojave civilizacijskog razvoja. Neliječen stres opasan je jer ometa tjelesne faktore detoksikacije, blokirajući prirodne mehanizme filtracije, povećava propusnost crijeva i oduzima nam okus za život. Dugotrajni stres prvi je korak ka čirima, visokom tlaku, neurozi i drugim bolestima. Postoje zdravstveni problemi, kao što su smanjena koncentracija i izdržljivost, problemi sa želucem, povišeni krvni tlak, pad zanimanja za spol i starost dolazi ranije. Znakovi za stres također su receptori smješteni u tkivima kože, mišićima i tetivama, bolovima u vratu, "igle i igle" u rukama.

 

 

Dokazan način rješavanja stresa je promjena načina života: odgovarajuća prehrana i tjelesna aktivnost..

 

 

Manjak hranjivih sastojaka donosi stres samom organizmu, osim toga što više stresa to ćemo više oslabiti odgovor organizma na isporučenu hranu. Dijeta treba sadržavati vitamine, minerale, proteine ​​i nezasićene masne kiseline koje poboljšavaju raspoloženje. U stresnim situacijama morate odabrati šetnju umjesto alkohola ili kemijskih stimulansa, kratkih vježbi i STARLIFE proizvoda

Ne zaboravimo spavati.

Priroda je za čitavu dužinu našeg života izdvojila nekih 25 godina za spavanje.

Sigurno je to imalo ozbiljnih razloga. Mnogi od nas podcjenjuju važnost sna za dobro zdravlje. Neki vjeruju da je gubljenje vremena, jer dan ima samo 24 sata, i obećavaju sebi da će nadoknaditi još jednu besanu noć neki dan. Naše tijelo ne treba samo hranu i kisik za zdravo funkcioniranje, već i dovoljno dugo spavanje. Spavanje je za opuštanje organizma. Tijekom spavanja mozak se odmara, oslobađa se mišića i hormonalni sustav izlučuje tvari koje regeneriraju stanice. Nakon dovoljno dugog odmora gubimo umor, nestaju bolna zategnutost mišića i loše raspoloženje.


Dijetalni dodaci STARLIFE sadrže jedinstvene sastojke koji štite i ojačavaju tijelo te poboljšavaju kvalitetu života. Temeljeno na holističkom pristupu nadahnutom prirodom i obogaćeno znanjem prehrambenih stručnjaka, zdravlje je izvor snage i energije koji su potrebni svima za aktivan i kreativan život, kao i za zdravlje koje može izdržati vrijeme.

Brošura: 

Dodatke za prehranu Starlife možete naručuti i kod nas ili na našu preporuku direktno od njih na njihovoj stranici www.starlife.eu

Za sva dodatna pitanja pozovite nas ili popunite kontakt formular KONTAKT

Starlife Hrvatska

 

Share
Copyright © 2021, Starlife Hrvatska. Developed by Animat studio.